Over ons

T. Schreuders Bestratingen B.V.

 

 

Profiel

 

Bestratingsbedrijf T. Schreuders B.V. heeft sinds haar oprichting in 1983 naam gemaakt als een betrouwbare, slagvaardige partner, met goed geschoolde medewerkers. Wij zijn allround in ons vak en leveren altijd kwaliteit op maat. Zowel qua planning als materialen en kosten.

 

Voor overheid, bedrijf en particulier

 

Wij hebben een breed werkterrein en een even zo brede kring van opdrachtgevers. Waaronder aannemers, (wegen)bouwbedrijven, gemeenten en overheidsinstellingen. Daarnaast werken we ook rechtstreeks voor bedrijven en behoren particulieren ook tot onze klantenkring.

 

Alles in één hand

 

Desgewenst nemen wij onze opdrachtgevers alle zorg uit handen. Van het verwijderen van oude bestrating tot aan de materiaalkeuze en de oplevering. U hoeft niets te regelen. En door onze korte communicatielijnen, de nauwkeurige planning en het efficiënte overleg, weet u op elk moment waar u aan toe bent. Uiteraard kunnen wij door onze flexibele bedrijfsvoering alert inspelen op eventuele calamiteiten of veranderingen.

 

Eigentijds vakmanschap

 

Bestratingsbedrijf T. Schreuders B.V. is tevens acief op het gebied van machinaal bestraten, riolering en waterafvoer.

Bovendien vormen arbowetgeving en kwaliteitszorg de peilers onder ons beleid. U bent dus altijd verzekerd van vakmanschap dat op een verantwoorde wijze wordt ingezet.